HÍREK

 

 

Kulturális KözpontKÖNYVTÁRVILÁGÖRÖKSÉG KAPUZAT

Aktuálisok

 

 

 

  

 

 

 

 

  

   

 

Pályázatok

Márciusi könyvajánló

b_300_200_16777215_00__kepek_konyvajanlo_valasztas.jpgSheena Iyengar: A választás művészete

Mindenki szeret saját maga dönteni. A választás lehetősége örömöt és kihívást jelent. A kérdés az, hogy hogyan tudunk élni a választás lehetőségével és ez mennyire befolyásolja későbbi életünket.  A választás nélkül az ember nem ember, hanem csak eszköz  valamihez, esetleg mások céljaihoz. A könyv szerzője - a világ egyik legismertebb döntéshozatali szakértője - megmutatja, hogy a választással meghatározzuk magunkat és életünket. Feltérképezi, hogy azonos döntéshozatali helyzetben milyen eltérő döntések születhetnek és ezeknek mennyire másak a következményei. Egyes döntéseinkkel esetleg mások életét is befolyásolhatjuk.


 

b_300_200_16777215_00__kepek_konyvajanlo_bioklima.jpgAngela Schuh: Bioklíma

Az időjárás nagy hatással van az emberre. Csupán kis porszemek vagyunk a nagy Földhöz képest. Nagyon sokat érzékenyek vagyunk a légkör nyomásának változására. Több a baleset a magasban bekövetkező változások hatására. A könyv elemzi az egészség és az időjárás kapcsolatát. Egyes emberek köhögnek eső előtt, mások már a frontok miatt befulladnak, vagy izületi fájdalmakra panaszkodnak. Pozitív hatása van az időjárás emberre gyakorolt hatásának, ezeket is részletezi a könyv szerzője, aki orvosi klimatológiai szakértő.

 

b_300_200_16777215_00__kepek_konyvajanlo_talalas.jpgCara Hobday, Jo Denbury: A tálalás titkai

Egy egyszerű étel is jobban ízlik, ha a tálalás nem a megszokott. Ha az Ön gyermeke válogatós és sok ételt nem eszik meg, akkor itt az ideje, hogy elolvassa ezt a könyvet. A gazdagon illusztrált könyv segítségével profivá válhat saját konyhájában, elsajátíthatja a szép tálalás csínját-bínját. Kápráztassa el vacsoravendégeit a jobbnál jobb tálalási ötletekkel.

 

 

b_300_200_16777215_00__kepek_konyvajanlo_facebook.jpgClara Shih: A Facebook kora

Az internetes közösségi hálók közül talán az egyik legismertebb a facebook. Piackutatáshoz, értékesítéshez és egyes szolgáltatások megújításához is használják. A könyv szerzője segít nekünk abban, hogyan aknázhatjuk ki egy üzleti vállakozás sikere érdekében a közösségi hálót. Bevált módszerek és könnyen hasznosítható teendőlistát gyűjtött össze, melyek már bizonyítottan sikereket értek el. Soha nem kell félni az új technológiáktól, fel kell őket használni saját céljaink elérésében. A szerző saját tapasztalatait osztja meg a kedves olvasóval, beszámolva saját virágüzletének felvirágoztatásáról. A közösségi háló az ügyfelekkel való kapcsolattartásról szól, hogy megosszuk örömünket és bánatunkat egymással..

Szálláslehetőségek

HOTEL

 

 

Látogatók száma

377998
MaMa295
TegnapTegnap350
A hétenA héten1278
A hónapbanA hónapban6070
ÖsszesenÖsszesen377998

Ki néz minket

Oldalainkat 16 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre

A honlap Az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.