HÍREK

 

 

Kulturális KözpontKÖNYVTÁRVILÁGÖRÖKSÉG KAPUZAT

Aktuálisok

 

 

 

 

 

 

  

   

 

Pályázatok

Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer

b_300_200_16777215_00__kepek_ikonok_books4.jpgA miskolci II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár a Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer működtetéséhez igénybe kívánja venni a Szerencsi Általános Művelődési Központ segítségét. A 2013. május 14-én aláírt megállapodás alapján a szerencsi városi könyvtár munkatársai a 14 település könyvtárainak zavartalan működését szakmai munkával segíti.

A nyilvános könyvtári ellátásról szóló 1997. évi CXL. törvény értelmében a települési könyvtári ellátás biztosítása a települési önkormányzatok kötelező feladata.

Ezen feladatát 2013. január 1-től két féle módon teheti meg:

a)      nyilvános könyvtár fenntartásával

b)      a megyei könyvtár szolgáltatásainak igénybevételével.

A Szerencs környéki kistelepülések közül Alsódobsza, Bekecs, Golop, Mád, Mezőzombor, Monok, Prügy, Rátka, Sóstófalva, Taktaharkány, Taktakenéz, Taktaszada, Tállya, Újcsanálos települések a megyei könyvtárral kötöttek megállapodást, azonban a mozgókönyvtári szolgáltatást a ma aláírt szerződés alapján a szerencsi könyvtárhoz delegálta a megyei könyvtár.

A megállapodást a megyei könyvtár részéről Dr. Prókai Margit igazgató, mint megbízó, a Szerencsi Általános Művelődési Központ részéről Csider Andor igazgató, mint megbízott írta alá.

.

Szálláslehetőségek

HOTEL

 

 

Látogatók száma

322022
MaMa96
TegnapTegnap345
A hétenA héten1474
A hónapbanA hónapban7498
ÖsszesenÖsszesen322022

Ki néz minket

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre

A honlap Az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.